Boka en fotografering …

 

Att boka en fotografering är enkelt – ring mig på telefon 070-761 46 44 eller skicka ett meddelande till christian@habetzeder.se så bokar vi en tid. Studion sätter jag upp där det passar dig – om jag inte fotograferar i befintlig miljö. Ibland är det i ett konferensrum på ett företag. Men det kan lika gärna vara i ett vardagsrum.

Pris …

  • Halvdag (upp till 4 timmar): 3 000 kr exkl. moms.
  • Heldag (4-8 timmar): 5 000 kr exkl. moms.
  • Kostnad för extra arbete per timme: 960 kr/timme exkl. moms.
  • Extra kostnadstillägg för kvällsarbete (19.00-06.00) och helg: +50 %
  • Kostnader kan tillkomma för exempelvis retusch, modeller, smink, stylist, rekvisita och längre resor.

Boka en fotografering som privatkund …

Fri användning och att på förhand veta vad fotograferingen kommer att kosta är viktigt för många privatkunder. Köp av digital bildfil för privat användning kostar 300 kr/bild (240 kr + moms). Valet sker alltid i efterhand – när bilderna är tagna. Och du betalar endast för de bilder du väljer.

Bilderna du väljer kan du fritt använda för att göra egna printar, till webbsidor och i sociala medier. Förstoringar i olika format, kvalitet och utförande kan du självklart också beställa genom mig. Bilderna får inte användas i kommersiella sammanhang.

Eftersom varje fotografering är unikt och en prismodell inte passar alla uppdrag. Kontakta mig så hittar vi en lösning som passar just dig. För prisjämförelse kan ni läsa mer i Prisguiden som ges ut av SFF – Svenska Fotografers Förbund.

Villkor …

Bildrättigheterna inkluderar all användning i alla media i hela världen. Användning av bilderna till annat än beställares syfte får inte ske, och inte heller vidaresäljas utan fotografens skriftliga medgivande. Ange alltid fotograf i enlighet med Upphovsrättslagen.

I övrigt gäller villkor enligt SFF – Svenska Fotografers Förbunds rekommenderade avtalsvillkor.