Fotograf i Järna – men far dit uppdragen tar mig …

[su_row][su_column size=”1/2″]
Fotograf som startar i Järna och far dit uppdragen tar mig. Studion sätter jag upp där det passar dig – om jag inte fotograferar i befintlig miljö. Ibland är det i ett konferensrum på ett företag. Men det kan lika gärna vara i ett vardagsrum.
[/su_column]

[su_column size=”1/2″]
Dessutom anlitas jag under fyra månader om året som fotograf av Exakta Foto AB för skolfotografering. Vilket innebär att jag kontinuerligt utvecklar mig som fotograf. Ett enormt roligt uppdrag som jag har skrivit om här Skolfoto – den stora utmaningen.
[/su_column][/su_row]The Gourds Nine Image Collection

30 exemplar limiterad och numrerad upplaga.
Pigmentbaserat inkjet på Hahnemühle Fine Art, 210 g/m². Storlek 50 x 50 cm.
Pris 2.300 kr per bild.
Beställ direkt i webbutiken.

The Complete Gourds Nine Image Collection
Samtliga nio bilder som ett paket kostar 15.000 kr.


Som fotograf skapar jag kontakt …

[su_row][su_column size=”1/2″]
I ett fotografi finns en magi som är svår att stå emot. Det liksom griper tag i dig och skapar en emotionell kontakt som sträcker sig över tid och rum. Därför fotografier får dig att känna, tycka och göra saker. Samtidigt får de dig att stanna upp och vilja läsa texten. Rätt foto kräver engagemang av betraktaren.

Ett snabbt fångat ögonblick eller en noga uttänkt komposition. En del är med, mycket lämnat utanför. Dock bara ett ögonblick – inte före och inte efter. Därefter justeras färger, beskärning och kanske lite retusch. Slutligen ett resultat som fängslar dig.
[/su_column]

[su_column size=”1/2″]
Först och främst är jag porträttfotograf. Att porträttera en människa är att möta en människa. Hur den jag ska porträttera känner sig är helt avgörande för hur bra den färdiga bilden blir. Därför handlar allt om att etablera kontakt med personen jag har framför mig, få personen att slappna av och i rätt ögonblick sedan ta en bild som fångar en personlighet.

Människor i olika sammanhang och miljöer är mina favoritmotiv. Jag försöker alltid hitta det där unika uttrycket som berättar något extra. Men det blir även produkter, konst och inredning.

Mitt arbete är att skapa rätt bild! Kontakta mig så får du veta mer.
[/su_column][/su_row]


Bilder på Instagram …


Senaste inläggen …

[display-posts posts_per_page=”3″ include_excerpt=”true” excerpt_length=”60″ image_size=”thumbnail” wrapper=”div” wrapper_class=”display-posts-listing image-left”]