Konsten att fånga en personlighet …

Jag är porträttfotograf och klassiska porträtt med ett drag av finurlighet och grafisk elegans är min stil. Startar i Järna och far dit uppdragen tar mig. Studion sätter jag upp där det passar dig – om jag inte fotograferar i befintlig miljö.

Porträttfoto är den svåra konsten att fånga en personlighet. Som porträttfotograf är jag en konstnär, en berättare och en utforskare av mänskliga uttryck. Genom kameran blir varje fotografering en resa in i individens värld. Som fotograf strävar jag efter att fånga inte bara det yttre, utan även en människas inre liv.

 

 

För mig är att vara porträttfotograf inte bara ett yrke; det är en passion och en konstant resa i kreativitet och utforskning i mänsklig kontakt. Jag strävar ständigt efter att utvecklas och lära mig nya tekniker. Varje fotografering är en chans att växa och förbättra min skicklighet, och jag välkomnar den ständiga utmaningen att utvecklas som konstnär.

Något av det mest givande för mig är att se hur en människa växer, känner stolthet och kanske upptäcker något nytt hos sig själv. För de flesta förändras en aning när de porträtteras. I ett fotografi finns en magi som är svår att stå emot. Det liksom griper tag i dig och skapar en emotionell kontakt som sträcker sig över tid och rum.

Uppdragsgivare …

Exempel på uppdragsgivare är Exakta Photo AB, Svenskt Skolfoto AB, Bonnier AB, Leksands folkhögskola, Åker/Strängnäs HC, Sätergläntan – institutet för slöjd och hantverk, LOD Metallformgivning, Bonniers konstförening, Riktig Cider, ArkDes, Maria Bonnier Dahlins stiftelse, PostNord, Coop Logistik, Bommersvik Konferens, Nutida Svenskt Silver, Tobias Birgersson, Petronella Eriksson, Silverplåten, Telleby Verkstäder, Perfect Shot, Linnea Omsorg AB.