om Fotograf Christian Habetzeder

Christian Habetzeder

Jag är en kreativ och utforskande fotograf som arbetar med varierande uppdrag och kunder. Människor i olika sammanhang och miljöer är mina favoritmotiv. Jag försöker alltid hitta det där unika uttrycket som berättar något om den jag porträtterar. Men det blir även produkter, konst och inredning.

Anna Häggblom och Ola Stålhammar driver sedan 10 år företaget Riktig Cider som importerar dryck och säljer till Systembolaget, dagligvaruhandel och restauranger. Så här säger dom om att arbeta med mig:

 

“Vi har vid ett flertal tillfällen arbetat med Christian Habetzeder och han har tagit såväl produktbilder, porträtt och miljöbilder till oss. Christian är en varm och mycket ambitiös person som alltid strävar efter att nå det bästa resultatet. Han är både kreativ och mycket tekniskt skicklig. Han har vid alla våra uppdrag haft en god förståelse för våra behov och har alltid levererat bilder som varit till stor nytta. Vi har haft stor användning av bilderna i informationsmaterial och annonser och de har använts i dagstidningar och bloggar. Vi kan det varmaste rekommendera Christian Habetzeder.”

 

Exempel på uppdragsgivare är Maria Bonnier Dahlins stiftelse, PostNord, Coop LogistikBommersvik Konferens, Leksands folkhögskola, Vinovativa, Svenskt SkolfotoKonstfack Ädellab, LOD Metallformgivning, Form & Funktion, Bonniers konstförening, Bonnier Digital, Östgötahjälten, Clear Blue Water, Riktig Cider, Nutida Svenskt Silver, guldsmed och metallformgivare Åsa Hallqvist, bokbindare Hannah Morrissey och bokbindare Shemah Hassan.