Form & Funktion i Lokstallet – Gnesta

Praktiska och vackra skolmöbler med lång livslängd är deras specialitet. Joachim Mundszinger, Tobias Ed och Frida Chrislan är ett hantverkskooperativ med mångårig erfarenhet av att tillverka pedagogiska möbler till Waldorfskolor. De utvecklar och formger möblerna själva – så nära brukaren som möjligt. Och tillverkar möblerna i egen verkstad för att säkerställa högsta kvalitet.

Form & Funktion står till tjänst med underhåll och reparationer – så att investeringen får så lång livslängd som möjligt.

I sortimentet finns de populäraste modellerna av möblerna de utvecklat och tillverkat. Sortimentet kan även ligga till grund för specialanpassning. De tillhandahåller också  hjälp med förstudier och skisser.

2 kommentarer

  1. Hej! Vi har nu sett över våra behov av stolar. Kan vi få en offert på 40 st ask stolar med träsits. Mvh Radojka Cederblad, Mora Park

    • Hej Radojka. Jätteroligt att du tycker om stolarna, men du ska prata med Joachim Mundszinger, Frida Chrislan eller Tobias Ed på Form & Funktion. Deras hemsida finner du på http://formofunktion.se/ eller så kan du ringa direkt till dem på telefon 070-734 85 68.
      Vänliga hälsningar / Christian

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.