Porträtt av Marika Hjelm Siegwald

Marika Hjelm Siegwald, kommunikationschef Coop Inköp & Kategori och Coop Logistik. Foto: Christian Habetzeder.

Marika Hjelm Siegwald, kommunikationschef för Coop Inköp & Kategori och Coop Logistik, har jag haft förmånen att få arbeta med henne under många år. Första gången jag träffade Marika arbetade hon som informationschef på The Absolut Company, kanske mer kända för varumärket ABSOLUT VODKA.

Marika har alltid på ett enastående sätt varit inspirerande och inkluderande utan att förlora fokus på arbetet eller det resultat hon vill uppnå. Det har varit ett sant nöje att få arbeta med henne. Hennes arbete kännetecknas genomgående av professionalism.

En rolig och återkommande produktion jag hjälper Marika med är en personaltidning för Coop Logistik. Ofta besöker vi de olika terminalerna och träffar människor i olika funktioner som berättar om olika projekt som har genomförts eller planeras. Tidningen är en viktig plattform för den interna kommunikationen men berättar också för andra intressenter om verksamhetens olika aspekter.

 

Marika Hjelm Siegwald, kommunikationschef Coop Inköp & Kategori och Coop Logistik. Foto: Christian Habetzeder.

 

Porträtt av Marika Hjelm Siegwald

Efter så många gånger som vi varit ute och intervjuat och fotograferat medarbetare borde jag redan ha tagit Marikas porträtt, men inte förrän nu blev det av. Hon var inte förberedd på det – men ibland är det bäst så. Vi väntade på en chef som skulle få sitt porträtt taget, men det är en helt annan historia, och då bad jag att få ta några bilder av henne.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.