Utställning på Café Åsgatan 2

Utställning av Christian Habetzeder på Café Åsgatan 2 i Järna.

Förmånen att få bekanta sig med ett nytt område är underbar, särskilt ett så naturskönt område som det längs med kusten söder om Järna. I min utställning visar jag bilder från upptäcktsfärder jag gjort, oftast under tidig morgon. Bilderna är personliga betraktelser av området och miljön som min fru Julia och jag flyttade till för drygt två år sedan.

I bilderna finner jag personligen en tidlös magi som jag har svårt att stå emot. Färgerna och ljuset griper tag i mig och skapar en emotionell kontakt som är svår att uttrycka. När ni ser bilderna i min utställning hoppas jag att ni finner något personligt där också.

Utställning

Utställningen av fotografier från Skilleby, Mörkö och Stendörrens naturreservat, visas på Café Åsgatan 2 i Järna. Utställningen visas under perioden 13–26 mars 2016.

Café Åsgatan 2 gillar ekologiskt och rättvisemärkt, närodlat och välsmakande. På deras Facebook-sida finner du dagens rätt och höjdpunkter i menyn. Kom gärna in på en kopp kaffe och titta på mina bilder. Slå en signal innan så kommer jag och gör er sällskap. Cafét ligger precis bredvid Järna pendeltågsstation, så det är lätt att hitta dit. Deras öppettider är måndag-fredag 09:00–17:00 och lördag-söndag 11:00–16:00.

Läs mer om utställningen på Facebook.

 

Om bilden:
Gyllene gryning. Fotograferad längs med Utflyktsvägen, strax söder om Skilleby, 3 oktober 2015.
Pris: 900 kr.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.